2021 – 2022 Luik – RESCUEd TE4M Brugge

2021 – 2022 Luik – RESCUEd TE4M Brugge

We schrijven 14 juli 2021. Het zuiden van ons land wordt getroffen door noodweer. Luik en omgeving worden zwaar getroffen.

Meer info over deze overstromingen vind je hier.

Zonder dat we het goed beseffen, ontstaat hier RESCUEd TE4M. We beseffen al vlug dat we moeten gaan helpen. Als ik me niet vergis, vertrekt het eerste team reeds in augustus om te gaan helpen. In de komende maanden keren we heel regelmatig terug om te gaan helpen. We stemmen ons af op de noden die ons overgemaakt worden door locale organisaties.

Door de giften die we ontvangen, kunnen we lokaal drie gezinnen adopteren. Naast financiële hulp richten we ook de woning opnieuw in voor een alleenstaande dame.

In die periode helpen we ook een lokale organisatie met het sorteren van kledij, inzamelen van goederen en rond kerstdag houden we een actie waarbij we geschenken klaar maken voor kinderen en volwassenen.

De groep vrijwilligers groeit en we voelen dat we wat meer moeten vorm geven. Joachim stelt een naam voor: RESCUEd TE4M en daarmee staan we aan het begin van onze werking!